• 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs
  • 5 branches dans la Benelux 5 branches dans la Benelux
  • Note moyoenne des clients: 9.6 Note moyoenne des clients: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Volvo

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Volvo Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Volvo. Volvo chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Volvo's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Volvo.

Door het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Volvo.

Een powerbox / piggybag voor uw Volvo is voor ons geen optie! Met een Volvo powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Volvo chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elk type Volvo motor hebben we minstens 1x op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Volvo altijd een aanrader. Door uw Volvo testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest geoptimaliseerde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heeft u altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Volvo bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Volvo roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Volvo DPF verwijderen / Volvo roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Volvo ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Volvo.

Volvo EGR problemen zijn ook op te lossen middels chiptuning. In de software kunnen we de werking van de EGR-klep uitschakelen. Zodoende blijft deze altijd dicht staan, en wordt uw motor altijd voorzien van schone lucht. De bijbehorende foutcodes worden indien nodig weggeschreven.

chiptuning Volvo chiptunen Volvo tunen Volvo tuning Volvo chippen Volvo dieseltuning Volvo benzine tuning Volvo ecu tuning Volvo ecu tunen Volvo Chiptuning Volvo C30, V40, S40, V50, XC70, XC90, V70, tuning, tunen