• 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs
  • 5 branches dans la Benelux 5 branches dans la Benelux
  • Note moyoenne des clients: 9.6 Note moyoenne des clients: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Standaard uitgebreide software garantie

Zodra de chiptuning is geinstalleerd treedt de software garantie in werking. Deze garantie heeft een looptijd van 5 jaar. Mocht om welke reden dan ook de software niet naar wens zijn, of mocht u constateren dat er iets niet goed zit in de software dan kunt u hier mee terugkomen. Mocht de software om welke reden dan ook verloren zijn geraakt dan kunt u per 1-1-2018 tegen een kleine onkostenvergoeding van € 50,- de tuning weer laten herstellen. Per 1-1-2021 vragen wij € 80,- voor het herstellen van de software. Dit dient te gebeuren in één van onze filialen, ook als u er destijds voor heeft gekozen om de tuning op locatie te laten verzorgen.

Terug naar origineel

Wij zetten indien gewenst de originele software terug in uw auto Hier vragen wij € 50, onkostenvergoeding voor.

Verhogen / veranderen van tuningspakket:

Dit is onbeperkt mogelijk. Als u van het normale tuningspakket naar de Xtreme tuning wilt dan is dit mogelijk. De prijs kunt u berekenen door het verschil tussen normale en Xtreme tuning te nemen + € 50,-. Indien u terug wilt van Xtreme- naar Normale tuning dan is dat de eerste keer gratis, de daarop volgende keren dat geswitcht wordt, zal een kleine vergoeding gevraagd worden.

Als uw eerste tuning de Xtreme tuning is en u wilt vervolgens ' downgraden' naar de Normale dan zal er geen restitutie van het bedrag plaatsvinden.

Op elk tuningspakket is de 5 jaar softwaregarantie van kracht!

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@unlimitedtuning.be, of contact met ons opnemen op 09 - 344 85 88

Benieuwd naar de potentie van uw voertuig?