• 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs
  • 5 branches dans la Benelux 5 branches dans la Benelux
  • Note moyoenne des clients: 9.6 Note moyoenne des clients: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Subaru

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Subaru Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Subaru. Subaru chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Subaru's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Subaru.

Door het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Subaru.

Een powerbox / piggybag voor uw Subaru is voor ons geen optie! Met een Subaru powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Subaru chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elk type Subaru motor hebben we minstens 1x op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Subaru altijd een aanrader. Door uw Subaru testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest geoptimaliseerde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heeft u altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Subaru bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Subaru roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Subaru DPF verwijderen / Subaru roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Subaru ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Subaru.

Subaru EGR problemen zijn ook op te lossen middels chiptuning. In de software kunnen we de werking van de EGR-klep uitschakelen. Zodoende blijft deze altijd dicht staan, en wordt uw motor altijd voorzien van schone lucht. De bijbehorende foutcodes worden indien nodig weggeschreven.

chiptuning Subaru chiptunen Subaru tunen Subaru tuning Subaru chippen Subaru dieseltuning Subaru benzine tuning Subaru ecu tuning Subaru ecu tunen Subaru