• 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs
  • 5 branches dans la Benelux 5 branches dans la Benelux
  • Note moyoenne des clients: 9.6 Note moyoenne des clients: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Eco Tuning

Bij elke turbo-diesel motor Ecotuning beschikbaar (Eco Optimalisatie). De naam maakt het al duidelijk, bij Eco tuning wordt uw auto volledig afgesteld op brandstofbesparing. Met Ecotuning wordt de brandstofinspuiting compleet geoptimaliseerd. De lucht brandstofverhouding wordt dusdanig gefinetuned dat besparing mogelijk is. U zult merken dat de auto er beter, soepeler, stiller en niet te vergeten, zuiniger van loopt! Brandstofbesparing tot 33% is hiermee haalbaar! En last but not least: Door de optimalisatie zal uw auto in sommig e gevallen ook enkele pk's extra krijgen!

Normal Chiptuning

Dit is de 'standaard' chiptuning zoals deze ook bij autodealers wordt aangeboden. Uiteraard is chiptuning nooit standaard. Chiptuning is altijd maatwerk. De software wordt speciaal voor uw auto geschreven. Geen enkele auto is het zelfde! Bij een turbo dieselauto geeft chiptuning u doorgaans 30 tot 45 pk extra. Tevens bij gelijkblijvend rijgedrag zal ook hier uw brandstofverbruik minder worden! Chiptuning is uitermate geschikt voor auto's die caravans moeten trekken. Na chiptuning beschikt de auto over meer koppel (trekkracht) waardoor u onder andere in de bergen niet het volledige motorvermogen hoeft aan te spreken. Dit komt vervolgens ten goede voor de motor, rijcomfort en het brandstofverbruik!

Xtreme Tuning

Met normale chiptuning wordt nooit de maximale grens opgezocht. Auto's zijn een massa product en worden van fabriek af opgeleverd met en flinke marge. Dit mede omdat een massaproduct overal ter wereld moet kunnen presteren, dus ook in de stoffige, warme woestijnen van Dubai en in de extreme kou op de Noordpool. In Europa zijn deze condities allemaal veel beter en met chiptuning wordt een stukje van deze marge weggehaald. Met Xtreme tuning gaan we nog een stapje verder. De auto wordt nog verder geoptimaliseerd en de maximale grens zal opgezocht gaan worden. Vooral de inspuiting en turbodruk zullen verder verhoogd worden. Het nadeel hiervan is dat het verbruik meestal hoger komt te liggen dan van fabriek af. Het voordeel: Véél meer vermogen! Bij sommige turbodiesels kan en vermogenswinst van 60 pk en over de 100 Nm behaald worden! Xtreme tuning ligt qua prijs hoger dan de reguliere tuning. Dit komt mede doordat de softwareaanpassing meer tijd vraagt. Omdat de grens van de auto opgezocht gaat worden zou het kunnen voorkomen dat de auto meerdere keren opnieuw geprogrammeerd dient te worden met ge-finetunde software. Doorgaans duurt dit proces ook langer dan de gebruikelijk 1.5 uur voor chiptuning. Merken we tijdens de testrit dat de auto meer zou kunnen presteren, dan zal de software verhoogd worden. Let op: Wij geven geen gratis overname van de fabrieksgarantie bij Xtreme tuning. Auto's die slecht 'behandeld' worden hebben een grotere kans op falen. Aanvullende motor garantie is te koop vanaf € 179,- per jaar. De software garantie is WEL van toepassing op Xtreme tuning.