• 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs
  • 5 branches dans la Benelux 5 branches dans la Benelux
  • Note moyoenne des clients: 9.6 Note moyoenne des clients: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Kia

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Kia Amersfoort

Er zijn meerdere manier om uw Kia te tunen. Kia chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Kia's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Kia.

Middels het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Kia.

Een powerbox voor uw Kia is voor ons geen optie! Met een Kia powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Kia chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elke Kia motor hebben we op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Kia altijd een aanrader. Door uw Kia testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heb je altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Kia bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Kia roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Kia DPF verwijderen / Kia roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Kia ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Kia.

chiptuning Kia chiptunen Kia tunen Kia tuning Kia chippen Kia dieseltuning Kia benzine tuning Kia ecu tuning Kia ecu tunen Kia chiptuning, chiptunen, tuning, tunen, Chiptuning Kia Carens, Chiptuning Carnival, Chiptuning Ceed, Chiptuning Cerato, Chiptuning Magentis, Chiptuning Picanto, Chiptuning Rio, Chiptuning Shuma, Chiptuning Sorento, Chiptuning Soul, Chiptuning Sportage, Chiptuning Venga