• 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs
  • 5 branches dans la Benelux 5 branches dans la Benelux
  • Note moyoenne des clients: 9.6 Note moyoenne des clients: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Toyota

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Toyota Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Toyota. Toyota chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Toyota's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Toyota.

Door het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Toyota.

Een powerbox / piggybag voor uw Toyota is voor ons geen optie! Met een Toyota powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Toyota chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elk type Toyota motor hebben we minstens 1x op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Toyota altijd een aanrader. Door uw Toyota testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest geoptimaliseerde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heeft u altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Toyota bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Toyota roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Toyota DPF verwijderen / Toyota roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Toyota ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Toyota.

Toyota EGR problemenzijn ook op te lossen middels chiptuning. In de software kunnen we de werking van de EGR-klep uitschakelen. Zodoende blijft deze altijd dicht staan, en wordt uw motor altijd voorzien van schone lucht. De bijbehorende foutcodes worden indien nodig weggeschreven.

chiptuning Toyota chiptunen Toyota tunen Toyota tuning Toyota chippen Toyota dieseltuning Toyota benzine tuning Toyota ecu tuning Toyota ecu tunen Toyota Chiptuning, tuning, tunen, Toyota, Auris, Avensis, Corolla, Celica, GT86, Hilux, MR2, Proace, RAV4