• 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs
  • 5 branches dans la Benelux 5 branches dans la Benelux
  • Note moyoenne des clients: 9.6 Note moyoenne des clients: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Mini

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Mini in Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Mini. Mini chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Mini's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Mini.

Middels het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Mini.

Een powerbox / piggybag voor uw Mini is voor ons geen optie! Met een Mini powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Mini chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elke Mini motor hebben we op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Mini altijd een aanrader. Door uw Mini testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heb je altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Mini bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Mini roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Mini DPF verwijderen / Mini roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Mini ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Mini.

chiptuning Mini chiptunen Mini tunen Mini tuning Mini chippen Mini dieseltuning Mini benzine tuning Mini ecu tuning Mini ecu tunen Mini chiptuning, chiptunen, tuning, tunen, Chiptuning Mini Clubman, Chiptuning Mini Cooper, Chiptuning Mini Cooper S, Chiptuning Mini Countryman, Chiptuning Mini One