• 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs 11+ ans spécialistes optimisation des moteurs
  • 5 branches dans la Benelux 5 branches dans la Benelux
  • Note moyoenne des clients: 9.6 Note moyoenne des clients: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Infiniti

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Infiniti Amersfoort

Er zijn meerdere manier om uw Infiniti te tunen. Infiniti chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Infiniti's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Infiniti.

Middels het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Infiniti.

Een powerbox voor uw Infiniti is voor ons geen optie! Met een Infiniti powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Infiniti chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elke Infiniti motor hebben we op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Infiniti altijd een aanrader. Door uw Infiniti testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heb je altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Infiniti bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Infiniti roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Infiniti DPF verwijderen / Infiniti roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Infiniti ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Infiniti.

chiptuning Infiniti chiptunen Infiniti tunen Infiniti tuning Infiniti chippen Infiniti dieseltuning Infiniti benzine tuning Infiniti ecu tuning Infiniti ecu tunen Infiniti